Ingatlanok

Két generációs ház eladó, Délegyháza jól frekventált, csendes környékén! Gyermekorvos a szomszédban ( hivatalos rendelő )! Álltalános iskola az ingatlan mögött! Felnőtt orvosi rendelő és boltok 10percre, buszmegálló 4 perce ( volán )! Az ingatlanhoz tartozik egy 30m2 -es lemez garázs, beton alappal, műanyag ablakokkal és műhely asztalokkal + 1db melléképülettel! Alacsony rezsiköltséggel!!

Falazata szilikon blokk, részben felújított ingatlan! Villanyóra előrefizetős ( kártya feltöltős ) rendszerű! Gáz-víz van!

Az alsó szint:

közepes állapotú. Nyílászárok cserélve. 3db szoba és egy spejz + nappali + konyha ( előtte egy kisebb előtér ), fürdővel! Beépített konyhabútor, és egy 5 égős gáztüzhely, ami tartalmazza a vételárat! Terasz-innen nyílik a kazánház, ahol egy 80l-es gázbojler, gázkazán ( cirko ), és 10m2-es pince található, valamint fúrt kút szivattyúval! Ebből a helységből közvetlen nyílik egy kb 16m2 tároló is! A fűtés gáz-cirkóval működik.

Felső szint:

Felújított! Hűtés-fűtésről 1db 5kw-os klíma gondoskodik + egy kandalló, de szerintem a klíma bőven elég. Konyha 2db félszoba + fürdő + gardrob + spejz!

Nagy Családosoknak egy kis ráfordítással, egy kiváló választás! + Képek email-en kérhetőek!

Az ingatlan irányára: 61 999 999 ft

Bármikor hívhat! Ha nem veszem fel a telefont, amint lehet visszahívom! 0620-5029900

https://ingatlan.com/delegyhaza/elado+haz/csaladi-haz/33054322