Foglalkoztatói nyugdíjszolgáltató

  • Posted on: 21 February 2018
  • By: Kövecses Péter

A fejlett nyugati országokban már több évtizede jól működik a foglalkoztatói nyugdíjszolgáltatói rendszer. Hazánkban ezidáig egyedül az Allianznál érhető el ez a lehetőség.
 
A foglalkoztatói nyugdíj lényege, hogy a munkáltató vállalja, hogy pénzt tesz félre a dolgozó nyugdíjára, ezért cserébe, pedig a munkavállaló vállalja, hogy meghatározott ideig nem hagyja el a céget. A mai, munkaerő hiányos időkben a termék kulcsszerepet játszhat a vállalatok számára értékes dolgozóik megtartásában.
 
Az Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató a csatlakozó foglalkoztatók számára befizetéssel meghatározott nyugdíjséma szerinti testre szabható nyugdíjkonstrukciókat hoz létre és működtet.
Ennek keretében a foglalkoztatók a Nyugdíjszolgáltatóhoz történő csatlakozással munkavállalóik számára olyan nyugdíjkonstrukciókat dolgozhatnak ki, amelyek ténylegesen a vállalat igényei szerint kialakított nyugdíjprogram(ok)ként funkcionálnak akár olyan módon is, hogy alkalmasak a nemzetközi vállalatok nyugdíjprogramjainak leképezésére, azonban vonatkoznak rá a magyarországi adózási környezetben a kedvezményes adózású béren kívüli juttatási szabályok.
 
Irodánk segítséget nyújt cégre szabott nyugdíjkonstrukciók kidolgozásában. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.
 
Megkeresést kérek