Egészségbiztosítás

  • Posted on: 8 August 2018
  • By: admin

Általában minden ember életében a legfontosabb az önmaga és családtagjai egészségének megőrzése, melyért mi magunk is sokat tehetünk ha odafigyelünk életmódunkra, illetve ha rendszeresen részt veszünk szűrővizsgálatokon, mert sok betegség megelőzésében, vagy hatékony kezelésében kulcsfontosságú, hogy időben diagnosztizálásra kerüljön a probléma. A gyors és szakszerű, minőségi orvosi ellátáshoz azonban nem mindenki tud hozzájutni, gondoljunk csak a várólistákra, vagy akár a hálapénzre.

Az előbbiek miatt egyre többen veszik igénybe a fizetős magán egészségügyet, ami viszont azt eredményezi, hogy ebben a szektorban is egyre jellemzőbb, hogy ha bejelentkezünk egy szűrővizsgálatra, vagy konzultációra, akkor csak néhány hónappal későbbre kapunk időpontot.

Ezt az igényt felismerve ma már elérhetőek olyan egészségbiztosítási fedezetek, ahol a biztosítási díjért cserébe évente meghatározott számú alkalommal soron kívül ingyenesen részt vehetünk szűrővizsgálatokon, járóbeteg-szakellátáson (bőrgyógyászat, szemészet, fül-orr gégészet, nőgyógyászat, kardiológia, urológia, stb.), laborvizsgálaton (teljes vérkép, vércukor), képalkotó (röntgen, ultrahang) és nagy értékű diagnosztikai vizsgálatokon (MR, CT). Ezek a biztosítások a felsoroltakon kívül általában további szolgáltatásokat is tartalmaznak, például orvosi call center szolgáltatás, ahol a nap bármely szakában ingyenes telefonos orvosi tanácsadásban lehet részünk.

Mivel így, vagy úgy általában mindenki pénzt áldoz egészségére, érdemes ilyen kiadásainkat tervezhető módon elkölteni, ráadásul cserébe a szolgáltatási oldalon jóval többet kaphatunk pénzünkért.

Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot irodánkkal és szívesen megválaszoljuk a témában felmerült bármely kérését.

Megkeresést kérek