Allianz

Hogyan előzzük meg a nyári viharkárokat?

 • Posted on: 22 June 2020
 • By: admin

Nyaranta elég gyakoriak a viharkárok, de néhány óvintézkedéssel sokat tehetünk vagyontárgyaink megóvása érdekében. Először is érdemes naponta áttekinteni az időjárás jelentést, amit ma már nagyon könnyen, bármikor elérünk okostelefonunk segítségével. Ha vihar közeleg, mielőtt elindulnánk otthonról érdemes leellenőrizni, hogy becsuktuk e a nyílászárókat. Érdemes arra is odafigyelnünk, hogy az udvaron tárolt vagyontárgyaink tető alatt legyenek, illetve érdemes lerögzítenünk azokat egy szélvihar esetére.

Az Allianz Hungária Zrt. koronavírus-járvánnyal kapcsolatos állásfoglalása baleset-, egészség- és életbiztosítási termékeit illetően

 • Posted on: 9 April 2020
 • By: admin

Az Allianz Hungária Zrt. élet-, baleset- és egészségbiztosítási csomagjainak szerződési feltételeiben nem minősül kizáró oknak az új típusú koronavírus (COVID-19). Az Allianz életbiztosítási termékei esetén szolgáltat a koronavírussal kapcsolatosan – a várakozási időn túl – bekövetkezett biztosítási eseményeknél a szerződésre érvényes feltételek szerint. A vírus és a pandémiás helyzet világszerte súlyos, és ritkán látott méreteket ölt ugyan, de a COVID-19 nem minősül sem heveny fertőző betegségnek, sem kritikus betegségnek.

Ünnepi nyitva tartás

 • Posted on: 17 December 2019
 • By: admin

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy ünnepi nyitva tartásunk a következőképpen alakul:

December 19. csütörtök 8:00-15:00

December 20. péntek 8:00-12:00

December 23. hétfő 8:00-14:00

December 24-26. zárva

December 27. péntek 8:00-12:00

December 30. hétfő 8:00-12:00

December 31. zárva

Január 1. zárva

Január 2-től szokásos nyitva tartás

Minden kedves Ügyfelünknek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

Tovább erősít a piacon az Allianz: a CIB Önkéntes Nyugdíjpénztár beolvadt az Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztárba

 • Posted on: 17 August 2018
 • By: admin

A két önkéntes nyugdíjpénztár egyesülésével az Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztár megerősítette második helyét az önkéntes nyugdíjpénztári piacon, taglétszáma megközelíti a 184 ezer főt, kezelt vagyona pedig a 194 milliárd forintot. A július 1-jén hatályba lépett beolvadást követően az Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztár taglétszáma 4500 fővel és 7 milliárd forintos megtakarítással bővült.

Miért érdemes utasbiztosítást kötni?

 • Posted on: 1 March 2018
 • By: Kövecses Péter

Szerencsére egyre több külföldre utazó ismeri fel az utasbiztosítás kötésének fontosságát, viszont  még mindig szép számmal vannak, akik ezt feleslegesnek gondolják, ezzel adott esetben nagy kockázatot vállalva utazásuk során. Melyek szoktak lenni a leggyakoribb kifogások?
 
A bankkártyám tartalmaz utasbiztosítást is.
 

Önkéntes nyugdíjpénztár 20%-os állami támogatással

 • Posted on: 27 February 2018
 • By: Kövecses Péter

Önkéntes nyugdíjpénztári tagság  egy kedvező lehetőség azok számára, akik szeretnék megalapozni nyugdíjas éveik biztonságát. Az alábbiakban összegyűjtöttük a fontosabb tudivalókat a témával kapcsolatban.

- Az önkéntes nyugdíjpénztári tagság egyik legfontosabb tulajdonsága, az állami támogatás lehetősége: az egyéni befizetések után 20% adókedvezmény igényelhető vissza a személyi jövedelemadóból évente maximum 150.000 Ft-os mértékben, ezt az összeget a számláján írják jóvá

Rákdiagnosztikára és orvosi betegvezetésre szóló kiegészítő egészségbiztosítás

 • Posted on: 22 February 2018
 • By: Kövecses Péter

Felmérések szerint a magyar lakosság mintegy fele érintett közvetlenül vagy családtagja által közvetve rákos megbetegedéssel, és sajnos szomorú tény az is, hogy a daganatos betegségekkel kapcsolatban készített halálozási rátákról készült listákon rendszeresen az élmezőnyben végzünk. A közvéleménykutatásokban a megkérdezettek többsége ennél a betegségtipusnál tartja legfontosabbnak a időtényezőt, azaz, hogy kulcsfontosságú, hogy milyen gyorsan tudják diagnosztizálni és a megezdeni a szükséges kezelést.

Foglalkoztatói nyugdíjszolgáltató

 • Posted on: 21 February 2018
 • By: Kövecses Péter

A fejlett nyugati országokban már több évtizede jól működik a foglalkoztatói nyugdíjszolgáltatói rendszer. Hazánkban ezidáig egyedül az Allianznál érhető el ez a lehetőség.
 
A foglalkoztatói nyugdíj lényege, hogy a munkáltató vállalja, hogy pénzt tesz félre a dolgozó nyugdíjára, ezért cserébe, pedig a munkavállaló vállalja, hogy meghatározott ideig nem hagyja el a céget. A mai, munkaerő hiányos időkben a termék kulcsszerepet játszhat a vállalatok számára értékes dolgozóik megtartásában.
 

Érdemes időnként felülvizsgáltatni lakásbiztosításunkat

 • Posted on: 16 February 2018
 • By: Kövecses Péter

Magyarországon a háztartások nagyságrendileg 73%-a rendelkezik lakásbiztosítással, viszont ezek között nagy számban akadnak 10 éves, vagy még annál is régebben kötött szerződések. A biztosításokat pár évente érdemes felülvizsgáltatni, mert egy régebben kötött szerződés több szempontból is elavulhat, illetve egy modern biztosítási termék tartalmazhat olyan plusz kiegészítő fedezeteket is, amik egy régebbi termék esetében még nem voltak elérhetőek.

Oldalak